Gaef: Goede aankoop en financiering

Brigitte Schuijt (1968) is erkend aankoopbemiddelaar en gediplomeerd hypotheekadviseur. Zij heeft het SVM makelaarsdiploma en het diploma erkend aankoopbemiddelaar behaald.
Brigitte heeft ruim 10 jaar als accountmanager zakelijke relaties gewerkt bij de ING Bank en is nu 8 jaar werkzaam in de makelaardij.

Financiering
Op zoek naar een leuke koopwoning, maar benieuwd in welke prijsklasse je kan zoeken? Laat je hierover adviseren door een van de hypotheekadviseurs van Frank Ruis Financiele Rust B.V. Na een 1e gesprek heb je in beeld wat je mogelijkheden zijn zodat je goed voorbereid de woningmarkt op kunt gaan.

Sterke combinatie
Gaef BV en Frank Ruis Financiele Rust BV zijn gevestigd in het zelfde pand aan de Hoofdweg 1374 te Nieuw Vennep.

Woning gevonden?
Gaef BV bemiddelt bij de aankoop van de woning en Frank Ruis Financiele Rust BV kan bemiddelen bij alle financiele zaken die hierbij komen kijken. Van hypotheek, verzekering, pensioen tot financial planning.

Gaef en Frank Ruis Financiele Rust ( www.frankruis.nl) bieden je het gemak van aankoopbemiddeling en financieren op één locatie in Nieuw Vennep. Beide ondernemingen bieden service op een hoog niveau, korte lijnen en zijn beroepsgekwalificeerd.

Recent aangekocht

Lisserweg

Kogerwatering

Willem Alexanderplein

Theemsstraat

Zichtweg

Scherenenkweg

Bekijk meer aangekochte objecten >